Stedentrips.jouwweb.be
WELKOM OP STEDENTRIPS » MET HET VLIEGTUIG NAAR UW STEDENTRIP

MET HET VLIEGTUIG NAAR UW STEDENTRIP

 

OP VAKANTIE VANAF BRUSSEL

 

Brussel Airport (Zaventem) is de grootste internationale luchthaven van België en voor veel Nederlanders makkelijker te bereiken dan Schiphol! Het is dan ook een populaire luchthaven voor veel Nederlanders. Voor steeds meer mensen is vliegen vanaf een (buitenlandse) luchthaven een ideale start van hun vakantie. OpvakantievanafBrussel is de eerste website die hierop inspeelt met een speciale site voor vakanties vanaf deze luchthaven.

Vanaf januari 2010 zijn alle vakanties van alle touroperators (o.a. Holland International, Oad Reizen, Sudtours, Corendon, Neckermann etc.) direct online te boeken.
Betalen kan via een overboeking, maar ook met iDeal of creditcard. De site voldoet aan alle huidige eisen van de online vakantieboeker met o.a. Zoover reviews, actueel weer en een zeer gebruiksvriendelijk boekingsproces.

 

 

 

Vakantie vanaf Brussel Airport

 

 

VLIEGWINKEL

 

Vliegwinkel.nl is onderdeel van Travix en is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. Op vliegwinkel.nl kan men per bestemming en luchthaven van vertrek alle maatschappijen - ook low-cost airlines - en ticketprijzen in één oogopslag vergelijken en reserveren. Daarnaast heeft men de keuze uit meer dan 72.000 hotels in 100 landen en uit het wereldwijde aanbod van de grote autoverhuurorganisaties. Bovendien kan de klant aanvullende diensten boeken, zoals luchthavenvervoer. Vliegwinkel.nl biedt klanten de mogelijkheid zelf reizen samen te stellen door losse reisonderdelen te combineren en online te reserveren en te betalen.

Bij Vliegwinkel.nl
• betaalt men nooit verborgen toeslagen;
• vindt men de laagste boekingskosten en toeslagen;
• is men het goedkoopste uit, zeker met de Laagste Prijs Garantie.